advertica-default-slider-image

Säsongskortkampanj 2017, 3 december till och med 24 dec.

När du köper dina säsongskort betalar du en insats på 350 kr/säsongskort. När kampanjen sedan är avslutad 24 december 2017 och totalpriset är fastställt får du ett email med instruktioner för hur du betalar resterande belopp. Du har på dig till 6 januari att göra slutbetalningen. Sen hämtar du ut dina säsongskort i receptionen på Ski Sunne.

Säsongskortens totalpris utgår från att alla som gör en insats kommer att erlägga betalning enligt fastställt pris 24 december 2017. Därför återbetalas inte insatsen på 350 kr/säsongskort om du väljer att inte hämta ut dina säsongskort, ej betalar inom angiven tid eller om du ångrar dig.

Under kampanjtiden (3 dec t o m 24 dec) gör vi ingen skillnad på ungdom- eller vuxenkort.

Ski Sunne ansvarar inte för att skiddagar uteblir på grund av t ex dåligt väder som gör att vi inte kan hålla öppet som vanligt. Detta gäller delar av eller hela anläggningen.

laddning av skipass

  • Du köper ditt axess-kort (plastkortet) i förväg.
  • Var noga med att fylla i samtliga uppgifter korrekt.
  • Det är viktigt att du fyller i wtp-numret rätt för att ditt skipass ska fungera. Ditt WTP-nummer hittar du på baksidan av axess-kortet (plastkortet). Giltiga nummer börjar på bokstaven G till och med Z och följs av siffrorna 20000. Börjar inte ditt WTP-nummer på någon av dessa bokstäver är kortet inte giltigt i vår anläggning. Då måste du skaffa dig ett giltigt axess-kort. Det kan du köpa i receptionen.
  • Spara bankkvitteringen för framtida referens om något skulle ha gått fel med ditt köp.
  • Skipass köpta online kan inte returneras.
  • Skipasset aktiveras först när du passerar genom läsaren vid liften.